Voor veel moderne stadsbewoners worden ontbijt, lunch en diner nu thuis bezorgd, en een elektrische bezorgfiets is een geweldige manier om dit mogelijk te maken. Vooral nu, tijdens de COVID-19-pandemie, is het gebruik van een app voor het bezorgen van eten alleen maar gestegen. Tegenwoordig kunnen mensen door middel van een app met een paar tikken op het scherm hun favoriete gerechten bestellen en wordt het snel geleverd. Aangezien steeds meer mensen bestellen via apps voor het bezorgen van eten, is een elektrische bezorgfiets misschien wel de perfecte investering.

Bezorgdiensten voor eten, zoals Uber Eats schakelen over naar elektrische bezorgfietsen. Deze krachtige tweewielers kunnen gemakkelijk tussen het verkeer door rijden en hoeven niet in de binnenstad geparkeerd te worden. Daarnaast krijgen de bezorgkoeriers de hele dag een energieke training, en dat terwijl ze tegelijkertijd geld verdienen. Elektrische bezorgfietsen helpt koeriers en partnerrestaurants om de favoriete gerechten aan klanten te bezorgen, zonder gedoe met verkeer, parkeren en extra gas.

De hulpmotor op batterijen die wordt geactiveerd door te trappen, maakt een snelle en milieuvriendelijke reis mogelijk, of het nu gaat om heuvels in de stad of het spitsuur. Met elke levering door middel van een elektrische bezorgfiets verklein je je ecologische voetafdruk heb je een positief effect op het milieu.

Elektrische bezorgfiets kopen?

Overweegt je om met je bezorgservice over te stappen naar een elektrische bezorgfiets van Delivery Support? Hier is een complete gids die je op weg helpt om een slimme overstap te maken:

Grote namen in het bezorgen van eten zoals Uber Eats laten hun eigen koeriers gebruik maken van auto’s en scooters. Maar zijn deze auto’s en scooters, met al het gedoe van gas en onderhoud, de hoge intitiële kosten nog waard? Met elektrische bezorgfietsen kun je je kosten verminderen door de levertijden te verkorten en klanten tevreden te houden tegen een fractie van de kosten van een auto of scooter.

Of je nu nieuw bent in de voedselbezorgbranche of de manier waarop je zaken doet opnieuw wilt uitvinden om kosteneffectiever en duurzamer te zijn, dan is het slim om eerst te kijken naar elektrische bezorgfietsen.

Ze zien er goed uit en werken net zo goed als je gewone fiets – maar met veel meer vermogen door minder handmatige inspanning. Deze tweewielers zijn volledig uitgerust om elke rit te verkorten en een tijdige levering te garanderen tegen slechts een derde van de prijs.