Een bedrijf waar mensen werken daar wordt aan de mens gedacht. En dat is wat ons betreft bij Ilumio het geval. Een bedrijf wat al meer dan 45 jaar ervaring heeft in de branche van raamdecoratie en zichzelf onderscheid van de rest door de service die ze klanten bieden. In deze tijd is alles online verkrijgbaar, zo ook op www.ilumio.nl. Hoe onderscheid ilumio zich van de concurrentie? Laten we daar eens verder op ingaan.

Gemak dient de mens

De mens is van nature op zoek naar gemak en comfort. Het gemak zit hem bij Ilumio in hun site. www.ilumio.nl Het comfort zit hem in de producten die ze aanbieden. Je kunt het zo gek niet bedenken. Als je het voor je raam kan hangen hebben ze het op www.ilumio.nl Ok, verwacht geen vlinders of hangplanten, maar qua raamdecoratie vrijwel alles. Van rolgordijnen tot vouwgordijnen, van houten jaloezieën tot vitrage, het is er te vinden en te bestellen met een druk op je muis of je beeldscherm. Dus we gaan er eens goed voor zitten en bestellen op ons gemak een stukje comfort voor het raam. Echter, waar te beginnen is de vraag die je jezelf moet stellen? Wil je geheel verduisterend of zoek je juist iets wat veel licht doorlaat? Zoek je raamdecoratie die isolerend werkt of wil je zelf de hoeveelheid licht kunnen bepalen die je doorlaat? Terwijl je jezelf dat afvraagt schrijven wij alvast de volgende alinea om je daarbij te helpen.

Service plus service = service

En kon je eruit komen? Mocht dat nu niet het geval zijn dan kun je altijd contact opnemen via www.ilumio.nl en om je keuze makkelijker te maken een afspraak inplannen. Er komt dan een professionele adviseur langs die alle opties met je bekijkt en ook meeneemt voor je. Op die manier kun je ervaren, voelen en zien wat je uiteindelijk voor je raam zult zien hangen. Daar stop het echter niet. Het is ook mogelijk om gratis kleurstalen te bestellen zodat je op het gemak je keuze kan maken tussen alle kleurenopties. Vermoedelijk ben je er dan uit wat voor raamdecoratie je gaat bestellen. Mocht je het liever niet zelf willen monteren maar door een professional laten doen dan kan dat ook bij Ilumio. Kortom een stuk service, met daarop een extra stuk service! En hebben we je al verteld over die extra service? Als je zelf gaat monteren en je hebt per ongeluk de verkeerde maat doorgegeven dan wordt dat gratis op de goede maat gemaakt voor je bij Ilumio. Wat kunnen we anders dan zeggen dat het met de service goed geregeld is bij Ilumio? Fijn om in deze tij te zien dat er zoveel aandacht besteed wordt aan klanten.

Een aanrader dus. Het is altijd goed te zien dat een bedrijf gerund wordt door mensen die er zijn voor mensen en dat is bij Ilumio zeker het geval!