1. Gepersonaliseerde verzenddozen of verzendzakken 

Pakketjes die veilig bij de klant aankomen: dat is natuurlijk het meest belangrijk bij het versturen van je producten. Om dit te bereiken kies je, afhankelijk van het soort product dat je verstuurt, een verzenddoos of verzendzak. Naast het beschermen van je producten heeft de verpakking die je kiest nog een belangrijke functie. De verpakking is namelijk de eerste indruk die de klant van je krijgt en bepaalt welke indruk jij maakt! Het is een leuke toevoeging aan zowel verzenddozen als verzendzakken als je je eigen logo erop laat drukken! Hierdoor krijgt de verpakking niet alleen een persoonlijke touch, maar oogt deze ook professioneel. Door een pakkende slogan of citaat toe te voegen, kun je ervoor zorgen dat jouw merk lang in het geheugen blijft hangen.

2. Vloeipapier 

Vloeipapier wordt vaak gebruikt om kwetsbare producten te beschermen tegen krassen en andere beschadigingen of stof. Denk bijvoorbeeld aan servies of kleding. Daarnaast ziet vloeipapier er ook super leuk uit! Je klant heeft echt het gevoel dat er alles aan gedaan wordt om de bestelling zo mooi mogelijk te houden. 

3. Opvulmateriaal 

Als je nog loze ruimte in een verzenddoos over hebt, is het verstandig om dit op te vullen met opvulmateriaal. Zo voorkom je dat het product gaat schuiven, waardoor het beschadigingen op kan lopen. Opvulmateriaal is er in verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan opvulchips, opvulpapier of papiersnippers. Papiersnippers kun je in verschillende kleuren kiezen waardoor je het helemaal bij je huisstijl kunt laten passen. 

4. Etiketten en stickers 

Etiketten zijn natuurlijk nodig voor het versturen van je pakketten. Daarnaast kun je jouw verpakking met een sticker of sluitzegel extra verzegelen én opvrolijken. Met een sticker met een leuke tekst kun je jouw klant een leuke boodschap mee geven. Denk bijvoorbeeld aan ‘Met liefde verpakt’ of ‘Thank you for your order’. 

5. Geschenkverpakkingen 

Wil je een keer een cadeautje versturen? Gebruik dan cadeauzakjes, cadeautasjes en leuke lintjes. Ook als iets geen cadeautje is kun je deze leuke producten natuurlijk gebruiken. Cadeauzakjes zijn bijvoorbeeld erg leuk om sieraden in te versturen. 

Zo, nu weet jij welke verpakkingsmaterialen je moet aanschaffen! Je wilt natuurlijk geen saaie producten, maar hippe verzendzakken en materialen die aansluiten bij de huidige trends. Kijk hiervoor eens op Rotimshop.nl. Hier verkopen ze verpakkingsmaterialen in verschillende kleuren en met leuke patronen. Hiermee maak jij ongetwijfeld een goede indruk bij jouw klanten!