Thermosflessen met bedrukking zijn een populair relatiegeschenk. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk. Met een bedrukte thermosfles geef je jouw klanten of medewerkers iets waar ze echt iets aan hebben. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over het gebruik van bedrukte thermosflessen als relatiegeschenk.

De voordelen van bedrukte thermosflessen

Bedrukte thermosflessen bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere relatiegeschenken. Ten eerste kunnen ze lang meegaan. Een kwalitatieve thermosfles kan jarenlang gebruikt worden, waardoor je logo of boodschap keer op keer in beeld komt bij de ontvanger. Daarnaast zijn thermosflessen praktisch. Ze houden dranken urenlang warm of koud, ideaal voor onderweg of tijdens outdooractiviteiten.

Een ander voordeel is de milieuvriendelijkheid van thermosflessen. In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, laat je met een bedrukte thermosfles zien dat je geeft om het milieu. Geen wegwerpbekertjes meer, maar herbruikbare flessen die lang meegaan. Dit is niet alleen goed voor het imago van jouw bedrijf, maar ook voor het milieu.

Waarom kiezen voor bedrukte thermosflessen als relatiegeschenk?

Het gebruik van bedrukte thermosflessen als relatiegeschenk heeft verschillende voordelen. Allereerst is het een praktisch cadeau waar de ontvanger echt iets aan heeft. Of ze nu koffie, thee of koud water drinken, met een thermosfles houden ze hun drankje urenlang op temperatuur.

Daarnaast is een bedrukte thermosfles een effectieve manier om je merk te promoten. Telkens wanneer de ontvanger zijn of haar thermosfles gebruikt, wordt jouw logo of boodschap gezien. Dit zorgt voor naamsbekendheid en versterkt de relatie met je klanten of medewerkers.

Tips bij het kiezen van bedrukte thermosflessen

Bij het kiezen van bedrukte thermosflessen zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Denk bijvoorbeeld aan de inhoudsmaat van de fles. Wil je dat de ontvanger voldoende drinken kan meenemen voor een dagje uit, of is een kleinere variant voldoende?

Daarnaast kun je letten op de materiaalkeuze. Thermosflessen zijn vaak gemaakt van roestvrij staal of kunststof. Beide materialen hebben hun eigen voordelen en eigenschappen. Het is belangrijk om hierbij te kijken naar de wensen en behoeften van je doelgroep.

Ook de kleur en het ontwerp van de thermosfles spelen een rol. Kies voor een kleur die past bij je huisstijl of laat de thermosfles bedrukken met je logo of een speciale boodschap. Op die manier maak je de thermosfles persoonlijk en uniek.

Bedrukte thermosflessen online bestellen

Bedrukte thermosflessen zijn een waardevol en praktisch relatiegeschenk. Ze bieden verschillende voordelen, zoals duurzaamheid, praktisch gebruik en milieuvriendelijkheid. Daarnaast zijn ze een effectieve manier om je merk te promoten en de relatie met je klanten of medewerkers te versterken.

Bij het kiezen van bedrukte thermosflessen kun je letten op inhoudsmaat, materiaal, kleur en ontwerp. Door deze relatiegeschenken strategisch in te zetten in je marketingstrategie, maximaliseer je de impact ervan. Kies voor bedrukte thermosflessen als relatiegeschenk en laat zien dat je geeft om je klanten, medewerkers én het milieu.